Επιστολή Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της ΕΕΚΠ,

Τα μέλη του Δ.Σ. και εγώ σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση.

Με την ευκαιρία παραθέτουμε μερικές σκέψεις μας.

Η ΕΕΚΠ προσδοκά και ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή στα διοικητικά δρώμενα όλων των μελών της. Με τη δική σας ενεργοποίηση και συνδρομή η Εταιρεία μας, στα τρία έτη που ενεργοποιείται, αναπτύσσει πολυσχιδείς δράσεις σε συνεργασία με σημαντικές ελληνικές, διεθνείς επιστημονικές και φαρμακευτικές εταιρείες και φορείς.Με ιδιαίτερη χαρά θα σας καλωσορίσουμε στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κολοπρωκτολογίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.

Οι στόχοι, μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κολοπρωκτολογίας, στην Αθήνα το 2020, με την εντυπωσιακή και ενεργό συμμετοχή 420 συνέδρων, είναι ακόμη πιο μεγάλοι.

Το πρόγραμμα του 2ου Συνεδρίου θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καινοτόμο και επίκαιρο με καταξιωμένους διεθνούς κύρους εισηγητές. Θα καλωσορίσουμε επίσης διεθνείς ομιλητές. Η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώνεται στην καινοτομία, την πολυπαραγοντική και εξατομικευμένη προσέγγιση των ασθενών και την ορθολογική εφαρμογή της λαπαροσκοπικής και της ρομποτικής χειρουργικής.

To εφαρμοσμένο Masterclass του Συνεδρίου είναι εξειδικευμένο στις καινοτόμες λαπαροσκοπικές και ρομποτικές τεχνικές στη χειρουργική του παχέος εντέρου.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΚΠ
Ιωάννης Δ. Κανέλλος

Καθηγητής Χειρουργικής Α.Π.Θ.
Διευθυντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος Ελληνογερμανικής Χειρουργικής Εταιρείας
Επίτιμο μέλος Γερμανικής Χειρουργικής Εταιρείας


Εκτύπωση